Kronenburgersingel 2a
6511 AT  Nijmegen
024 - 348 17 67

Wie zijn wij

Paul’s Bass Matters is in september 1999 begonnen als de eerste pure basspeciaalzaak in Nederland, de enige winkel met alleen maar bassen. In zeer korte tijd groeiden we van een kleine winkel uit tot het instituut dat we nu zijn. Als bassist kun je niet om Bass Matters heen, alleen al vanwege de goddelijke koffie...

Sinds het prille begin was het concept duidelijk: er was een kennis-centrum voor de bassist nodig waar op alle vragen een antwoord gevonden kon worden. Wat we niet wisten of weten zoeken we voor je op. Niemand weet alles, maar samen komen we een heel eind. Uiteraard moest er ook van alles te proberen en beluisteren zijn, dus de voorraad groeide (en groeit nog steeds!) dagelijks. 

De enorme ervaring die we al hadden en gaandeweg hebben opgedaan komt jou als klant ten goede, we hebben ondertussen voor elke oplossing een probleem. (of was het nou andersom?) Vragen over toon, hout, electronica, elementen, afstelling, reparaties, lessen, kabels, bassen, versterkers, speakers...we hebben er al oneindig veel beantwoord en gaan daar vrolijk mee door. Elke week komen we wel weer iets nieuws tegen, waar we dan weer van leren zodat we je beter kunnen helpen. En de hele dag over bassen praten is een tweede natuur geworden. Voorlopig hebben we er nog geen genoeg van!

Voor de meest gestelde vragen hebben we nu een antwoordenpagina op deze nieuwe site, lees die maar eens door voor je je vraag mailt of ons belt, grote kans dat je antwoord er al bijstaat!